FESTLOKALER

Stridsby Gård – Vacker bröllopsloge

Stridsby Gård är en fantastiskt vacker gård ute på Väddö! Gården har anor från 1700-talet och ägs av Örjan & Åsa. Deras vision är att Stridsby gård ska vara en härlig plats att komma till – både för människor och för djur. Deras vackra nyrenoverade loge går att hyra som festlokal och passar perfekt som lantligt bröllop!

Läs mer om Stridsbygård här!

Näset Rådmansö – Mäktig festlokal

Mitt i Roslagen, på Rådmansö, ligger Näset, en nybyggt rymlig lada med unika möjligheter. I ladan finns en fantastiskt stor och ljus övervåning. Taket har valvformade limträbalkar och  vilket ger lokalen en unik rymlighet och öppenhet, vita väggar och vackert trägolv.

Näset drivs av Lena och Marcus.

Läs mer om Näset här!

Folk och Fä – Unik festlokal!

På Folk och fä, utanför Grisslehamn i Roslagen, har människor och djur levt sida vid sida sedan sent 1600-tal. På Folk och Fä bor, äter och mår du bra. Här är gott att vara – året om. Folk och Fäs loge lämpar sig perfekt för större fester. Folk och Fä drivs av Cathrine Edblad.

Läs mer om Folk och Fä här!

Stjärnholms Gård – Loge nära Norrtälje 

Stjärnholm är en liten herrgård från 1700-talet, vackert inbäddad vid Erkens södra strand i storslagen Roslagsnatur. Gården ligger endast 10 minuter norr om Norrtälje. Gården drivs av Martin Johansson och en stilfullt renoverad loge som är perfekt för stora bröllop och fester. Logen rymmer fler än 100 gäster och har en väldigt extremt fin bar!

Läs mer om Stjärnholms Gård här!

Westmans – Din trädgård blir festlokal

Westmans sortiment spänner från röda mattan till tältet, från möbler och kuvert till bordsdekoration, barer och teknik. Westmans produkter håller riktigt hög kvalité och självklart ingår disk, tvätt och rengöring i priset när du hyr av oss.

Om ni anlitar Totties Mat har ni dessutom rabatt på ert hyrgods från Westmans.

http://www.westmans.se/