Filmer

Här samlar vi inspirerande filmer som vi medverkat i.

Tillsammans med Jakt Är Jakt, Nordens största jaktkanal på Youtube har Tottie spelat in ett par episoder av ”Vilterian”.

I dessa filmer är det fokus på grillat och fokus på viltkött! Vi blandar inspiration med underhållning, humor och jakt. Filmerna är inspelade på vackra Hammartorps trädgårdar och i alla avsnitt använder vi våra älskade OFYR-grillar.

Alla recept från dessa filmer hittar ni hos: https://www.jaktarjakt.se/recipes

Se, njut och låt er inspireras!

Avsnitt 1: Vildsvinsribs och vildsvinstacos

Tottie och Jompen lagar vildsvinsribs med egenBBQ-sauce på grillade frukter och grönsaker. Till Förrätt bjuds det på vildsvinstacos!

Avsnitt 2: Vilsdsvinsporchetta och gräsandstartar

Tottie och Jompen lagar vildsvinsporchetta med grillad greksallad. Till Förrätt bjuds det på tartar på gräsand med asiatiska och norrlänska smaker!

Avsnitt 3: Vildsvinsrygg och solstolsbaguette

Tottie och Jompen lagar vildsvinsrygg ”Sousvide” med grillad rattatouille och gremolata. Till Förrätt bjuds det på en solstolsbaguette med vildsvinssalami, grillad portabello, burgarcheddar och krasse.

Avsnitt 4: Grillat och konfiterad hjortslägg och cevice på dovhjort

Tottie och Jompen lagar rimmat, grillat och konfiterat dovhjortslägg med massa vårprimörer och ramslöksaioli. Till Förrätt bjuds det på en Ceviche, som normalt sett är en peruansk fiskrätt men denna gång görs på dovhjort.

Avsnitt 5: Tre midsommarrätter med Ramslök och viltkött

Tottie och Jompen börjar avsnittet med en spännande jakt. Därefter lagar vi dovhjortscarpaccio med svenska smaker. Grillar vildsvins med hemgjord kimchi och avslutar med en färskpotatissallad med en syrlig ramslöksdressing som vi toppar med en sotad dovhjortsrygg!