OM OSS

TOTTIES MAT – VI JOBBAR MED MATUPPLEVELSER OCH MATHANTVERK I ROSLAGEN.

Totties Mat har alltid varit en annorlunda cateringleverantör. Vi är inte som andra, vi vill vara en matupplevelse-leverantör! Det viktigaste för oss är att vi alltid själva är med på våra uppdrag grillar och serverar!

Totties Mat föddes 2014 när Daniel Tottie åkte land och rike runt och helgrillade vildsvin åt grillfester och bröllop på somrarna.

Vi har sedan dess växt, lagat maten och grillat på hundratalsstorslagna grillfester, bröllop och events. Sedan 2017 när Totties Mat fick tillgång till vårt stora kök i Älmsta utanför Norrtälje har resan fått ytterligare fart.

Vi är även specialister på mathantverk! Våra lufttorkade charkuterier har blivit prisbelönta och är oerhört populära. Till en början gjorde vi endast charkuterier till våra grillfester och event. Men nuförtiden levererar vi charkuterier och skafferiprodukter till ett flertal stora som små butiker i norra Stockholm och Roslagen.

”Chark” Vi har specialiserat oss på lufttorkade charkuterier. Våra hantverkskorvar: Väddösalami, Får-tacka-Salami och Svin-god Salami har tagit Roslagen med storm. Produkternas har namn har stark anknytning till Roslagen och vilket djurslag de görs på, t.ex. ”Rospig, Väddösalami, Gris-Le-Ham och Får-tacka-Salami”.

”Skafferi” Under våren 2021 lanserade vi en serie skafferiprodukter. Våra fermenterade chilisåser som tidigare gick under namnet ”Med styrkan av Roslagen” har kompletterats med några nyheter. Vi har äntligen börjat sälja vår BBQ-sås samt har tagit fram tre olika kryddblandningar!