SAMARBETEN

Westmans – Hyrgods 

Westmans sortiment spänner från röda mattan till tältet, från möbler och kuvert till bordsdekoration, barer och teknik. Westmans produkter håller riktigt hög kvalité och självklart ingår disk, tvätt och rengöring i priset när du hyr av oss.

Om ni anlitar Totties Mat har ni dessutom rabatt på ert hyrgods från Westmans.

Läs mer och kolla Westmans utbud här!

Roslagsbageriet

Roslagsbageriet drivs av bagaren och entreprenören Tomas Person. Vi använder oss alltid av Roslagsbageriet både när det gäller matbröd och bröllopstårtor. Bra råvaror, jämn hög kvalitét, långa liggtider som gör att de naturliga smakerna i degen kommer fram. Bageriets goda surdegsbröd med riktig surdeg bakas i riktiga stenugnar!

Läs mer om Roslagsbageriet här!

Mia Lewell – Fotograf

Mia Lewell är en fotograf utöver det vanliga. Med fokus på känslan, det spontana, stämningen och ögonblicken förevigar Mia er gärna. Mia är en personlig fotograf från Norrtälje som erbjuder mycket mer än bara bröllopsfotografering. Vi har jobbat tillsammans och rekommenderar Mia varmt till alla som söker en bra fotograf.

Läs mer om Mia Lewell här!

Roslagens bästa musteri!

Norrtelje Musteri är så mycket mer än bara ett musteri. Katarina Holmberg bemöter dig alltid personligt och positivt. Verksamheten präglas av ledorden Glädje – Kvalitet – Hållbarhet som genomsyrar allt de gör. Vi har ett långt och bra samarbete tillsammans med våra vänner på Norrtelje Musteri!

Läs mer om Norrtelje Musteri här!

OFYR – Våra älskade vedeldade grillar!

Vi älskar våra OFYR-grillar! Sedan vi fick vår första OFYR-grill har våra grillfester nått nya höjder. Att grilla runt en OFYR-grill tilltalar alla sinnen. Den levande elden, dofterna, smakerna och gemenskapen. Vill du också ha en OFYR? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! 

 

Läs mer om OFYR här!

Jakt är Jakt – Youtube-kanal

Jakt är Jakt är Skandinaviens största jaktklubb. Daniel Tottie är en av profilerna hos Jakt är Jakt och medverkar främst på deras matlagningsfilmer som heter: ”Vilterian!” Vilterian är även en egen Youtube-kanal.

Läs mer om Jakt är jakt och bli medlem här!

Evenemangskompaniet – Event

Evenemangskompaniet drivs av entreprenören Magnus Jakobsson. Totties Mat har sedan starten haft ett unikt samarbete med evenemangskompaniet och levererat grillfester och julbord ”utöver det vanliga”! Är du på jakt efter ett eventbolag som ordnar personliga och proffsiga event så är Evenemangskompaniet rätt val för dig.

Läs mer om evenemangskompaniet här!

Vilt of Sweden – Viltleverantör

Vilt of Sweden vill erbjuda ett alternativ till det koldioxidkött som finns i butikerna och ge dig möjligheten att uppleva de bästa råvarorna från svenska skogar och sjöar. Enkelt och till ett rimligt pris. Vi har ett samarbete med dem där vi tillverkar hantverksprodukter gjorda på viltkött!

Läs mer om Vilt of Sweden här!

Väddö Gårdsmejeri – Leverantör

Väddö Gårdsmejeri är Roslagens egna mejeri och ett av få lokala gårdsmejerier i Sverige. Vi har ett långt samarbete tillsammans med Väddö Gårdsmejeri och fullkomligt älskar deras burgarcheddar och deras eldost är ett givet val på grillen!

Läs mer om Väddö Gårdsmejeri här!

Roslagskött – Köttleverantör

Roslagskött är en grisgård i Roslagen som drivs av familjen Pettersson; Perra, Åsa och Jenny. Roslagskött är kända för sin goda djurhållning och sin exeptionella kvalitet på kött. Vi använder oss av Roslagskött både när det ska grillas eller göras salami. 

Läs mer om Roslagskött här!

Frans August – Tältbyggare!

Frans August levererar förstklassiga tältlösninar av högsta kvalitet. Frans August jobbar med allt från partytält till stora mässhallar och kan få ett tält att kännas som ett slott ifrån insidan! Vi har jobbat med varandra i flera år och är alltid sjukt nöjda!

Läs mer om Frans August här!

Eventmarket – Sökportal för events

Totties Mat är medlemmar på Eventmarket – Sökportalen sam samlar Sveriges främsta artister, cateringföretag, festlokaler och hela event-, mötes- & upplevelsebranschen!

Läs mer om Eventmarket här!