STJÄRNAN VID GRILLEN

– grillmiddagen som låter dig glänsa

”Stjärnan vid grillen” är en låda, med en trerättersmiddag för två hungriga grillälskare. Lådan är fylld med noggrant utvalda råvaror, hantverk och fantastiska smaker!

Vi vill att du ska lyckas vid grillen! Därför har vi förberett maten till perfektion och håller dig i handen längst vägen. Oavsett tidigare erfarenheter kommer du klara det. Vår steg-för-steg-guide och mycket pedagogiska film kommer ge dig självförtroendet att glänsa som en stjärna!

Till skillnad från vanliga matlådor eller take-away-mat har vi sparat sista touchen till er för att ni ska få servera rykande nygrillad mat och fräscha sallader.

Så beställ vår låda ”Stjärnan vid grillen”, bjud familj och vänner på en grymt god middag och en minnesvärd upplevelse.

Dessutom är du med stöttar många lokala eldsjälar och företagare som i dessa tuffa tider kämpar för sin överlevnad.

 • Välj mellan två olika 3-rättersmenyer
 • Generösa portioner
 • Fokus på lokala råvaror och producenter
 • Steg-för-steg instruktioner
 • Pedagogisk film
 • Dryckesrekommendationer
 • Boka enkelt via vårt formulär
 • Boka senast 18:00 kvällen innan
 • Utlämning sker 14:30 – 17:00
 • Välj mellan olika utlämningsplatser
 • Norrtälje: ”Norrtelje Musteri” Estunavägen 63 (Bemannad utlämning)
 • Älmsta ”Totties Mats kök” Gåsviksvägen 67 (Obemannad utlämning)

Stjärnan vid grillen – Trailer

Pris för 3-rätter 350 kr per person. Lådorna är för 2 pers, pris per låda: 700 kr

Maten är nylagad vid utlämningen, men allt är kylt och behöver inte ätas omedelbart. Det är planerat så att den ska gå utmärkt att servera hela helgen! Förvarad i kylskåp kommer den hålla ca 3-5 dygn.

Vi har även tagit fram dryckesrekommendationer från vår sommelier.

Här är veckans dryckesrekommendationer!

Se veckans pedagogiska film här:

 

 

Beställ och betala här:

Bokningar till fredag 7/8 är öppen till och med torsdagen 6/8 kl 18:00!

Din bokning är slutförd när betalningen gått igenom. Har du inte fått en bokningsbekräftelse via mail, vänligen kontakta oss.

Tillval:

”Presentkort” – Perfekt present till den matintresserade kollegan eller vännen. Presentkorten är på 700 kr/st – en grillåda för 2. Vi skickar hem ett fint fysiskt presentkort i kuvert till den adress du uppger!

”Stjärnan vid grillen – Skärbräda” – En liten men robust premiumskärbräda av teak, där varje skärbräda är unik. Skärbrädan är 32×15 cm och lämpar sig perfekt för att servera tranchera och servera det grillade maten på.

”Med styrkan av Roslagen” – en påse med våra fantastiska fermenterade chiliprodukter. Påsen innehåller ”Såsen 100 ml”, ”Sambal Lemon 60 ml” och ”Roslagsketchup 250 ml”.  Läs mer om Totties och Andreas projekt ”Med styrkan av Roslagen” här.

”Extra chorizo” – Våra portioner är generösa, men om man vet med sig att man uppskattar den där sista okynneskorven kan detta vara ett bra val. Om man har valt växtriket men ändå vill ha ett litet inslag av kött är det också ett bra tillval. Våra chorizos är fantastiskt goda och gjorda på en blandning av fjällko och Roslagsgris. Korvarna väger ca 120 gram styck och är kryddade med rökt paprika, chili och vitlök, samt varmrökta.

”Extra Tempeh” – Våra portioner är generösa, men om man är extra hungrig, vill ha ett inslag av växtriket i sitt djurrike eller om man helt enkelt bara är nyfiken så är detta ett bra val. Vår Tempeh är ett riktigt hantverk där vi fermenterar baljväxter. Under kontrollerade former låter vi snabbväxande svampar bilda en vacker och nötig kaka av baljväxterna. Tempeh-bitarna väger ca 120 gram styck och är redo för grillen.

”Totties Mats BBQ-sauce” – Vår egen BBQ-sauce gjord på rökta frukter och grönsaker som vi kokat ihop och sötat med honung från Herrängs Biodling.

”Småbarn? – Extra dessert” – Perfekt om man småbarn som vill vara med på grillmiddagen, så man får sin egen dessert för sig själv. Vi uppdaterar menyn varje vecka.

 

TIPS: Är ni ett sällskap på 3 eller 5 pers rekommenderar vi att man med hjälp av tillvalen kan plussa på så att alla i sällskapet blir mätta och glada!

Kommade utlämningar:

Vecka 34 är vår sista officiella utlämning av ”Stjärnan vid grillen”.

Vecka 35 med utlämning 28/8 planerar vi en ”Surprise-Låda” med hemlig meny till ett special-pris. Mer info kommer v. 35.