TILLVAL

Tillval till Grillfesten:

Vi älskar att laga god mat! Vi har sedan 2014 lagat mat på mängder av bröllop, födelsedagsfester, firmafester mm. Att anlita oss blir alltid succé.

”Mingelmeny!”

Snittar, Canapéer, Mumsbitar, Champagnetilltugg? En kär rätt har många namn. Vi gillar att servera maxade smaker i perfekt avvägda tuggor!

Vår mingelmeny har vi omsorgsfullt komponerat för att ge härliga och spännande smakexplosioner som passar perfekt lagom till brudskålen, välkomstdrinken eller allmänt mingel.

Meny och Priser: Mingelmeny 2019

”Förrätter, Desserter!”

Även om våra grillkoncept är själva huvudakten på en grillfest så passar det ju utmärkt att förlänga njutningen med en förrätt innan maten. Och inte är en middag komplett utan en dessert eller tårta att runda av med. Vi har tagit fram ett par rätter som passar utmärkt till svenska sommarfester och bröllop! Tårtorna låter vi vår favoritbagare Tomas Persson på Roslagsbageriet baka!

Meny och priser: Förrätter och Desserter 2019

”Tårtor!”

Tårtorna låter vi vår favoritbagare Tomas Persson på Roslagsbageriet baka! Hör av er till honom om ni vill ha en tårta i värdsklass!

”Serveringspersonal”

Önskar ni serveringspersonal till er grillfest! Vi jobbar på ett ta fram ett samarbete med en pålitlig bemanningsfirma så vi kan erbjuda det!

Vänligen kontakta oss när vi vill ha er fest, hur många ni blir och var ni ska vara så återkopplar vi snarast med en detaljerad offert.