VÄNNER

Roslagens bästa bageri!

Roslagsbageriet drivs av bagaren och entreprenören Tomas Person.

Jag använder mig alltid av Roslagsbageriet både yrkesmässigt och privat. Bra råvaror, jämn hög kvalitét, långa liggtider som gör att de naturliga smakerna i degen kommer fram. Bageriets goda surdegsbröd med riktig surdeg bakas i riktiga stenugnar!

Sample Page

Vårt bästa samarbetspartner!

Enenemangskompaniet drivs av entrepenören Magnus Jakobsson sedan 5 år tillbaka, Totties Mat har sedan 3 år tillbaka haft ett tajt samarbete med evenemangskompaniet och levererat grillfester och julbord ”utöver det vanliga”!

http://www.evenemangskompaniet.com

Bästa tältleverantören!

Frans August levererar förstklassiga tältlösninar av högsta kvalitet. Fran August jobbar med allt från partytält till stora mässhallar och kan få ett tält att kännas som ett slott ifrån insidan! Vi har jobbat med varandra i flera år och är alltid sjukt nöjda!

http://www.fransaugust.se/

Roslagens skönaste liveband!

Popyard är ett band med tre medlemmar; Jakob Ekbrant, Jimmy Öberg och Kristian Hermansson. Popyard är den ultimata musiken för en mysig fest eller ett bröllop. Deras höga musikaliska nivå och underbara stämning gör festen extra minnesvärd.

http://www.facebook.com/popyardpop

 

Roslagens bästa fotograf

Björkmans Foto – Mrs Frankie drivs av den fantastiska fotografen Ida Björkman. Ida har specialiserat sig på att bebisar, barn, familjer, gravida familjer och såklart bröllop!

Ida är fantastiskt duktig och rekommenderas varmt!

http://www.mrsfrankie.se/

Maila mig vid intresse!

 

Eventmarket – Sökportal för events

Totties Mat är medlemmar på Eventmarket – Sökportalen sam samlar Sveriges främsta artister, cateringföretag, festlokaler och hela event-, mötes- & upplevelsebranschen!

https://www.eventmarket.se/tottiesmat_catering

Besök gärna vår profilsida på länken ovan och utforska gärna Eventmarkets utbud!