VÄNNER

Westmans – Hyrgods till er fest!

Westmans sortiment spänner från röda mattan till tältet, från möbler och kuvert till bordsdekoration, barer och teknik. Westmans produkter håller riktigt hög kvalité och självklart ingår disk, tvätt och rengöring i priset när du hyr av oss.

Om ni anlitar Totties Mat har ni dessutom rabatt på ert hyrgods från Westmans.

http://www.westmans.se/

 

Roslagens bästa bageri!

Roslagsbageriet drivs av bagaren och entreprenören Tomas Person.

Jag använder mig alltid av Roslagsbageriet både yrkesmässigt och privat. Bra råvaror, jämn hög kvalitét, långa liggtider som gör att de naturliga smakerna i degen kommer fram. Bageriets goda surdegsbröd med riktig surdeg bakas i riktiga stenugnar!

http://www.roslagsbageriet.se/

Roslagens bästa musteri!

Norrtelje Musteri är så mycket mer än bara ett musteri. Katarina Holmberg bemöter dig alltid personligt och positivt. Verksamheten präglas av ledorden Glädje – Kvalitet – Hållbarhet som genomsyrar allt de gör. Vi har ett långt och bra samarbete tillsammans med våra vänner på Norrtelje Musteri!

Läs mer om Norrtelje Musteri här!

Vårt bästa samarbetspartner!

Enenemangskompaniet drivs av entrepenören Magnus Jakobsson sedan 5 år tillbaka, Totties Mat har sedan 3 år tillbaka haft ett tajt samarbete med evenemangskompaniet och levererat grillfester och julbord ”utöver det vanliga”!

http://www.evenemangskompaniet.com

Vår favorit i tältbranchen!

Frans August levererar förstklassiga tältlösninar av högsta kvalitet. Fran August jobbar med allt från partytält till stora mässhallar och kan få ett tält att kännas som ett slott ifrån insidan! Vi har jobbat med varandra i flera år och är alltid sjukt nöjda!

http://www.fransaugust.se/

Roslagens bästa fotograf

Björkmans Foto – Mrs Frankie drivs av den fantastiska fotografen Ida Björkman. Ida har specialiserat sig på att bebisar, barn, familjer, gravida familjer och såklart bröllop!

Ida är fantastiskt duktig och rekommenderas varmt!

http://www.mrsfrankie.se/

Maila mig vid intresse!

 

Eventmarket – Sökportal för events

Totties Mat är medlemmar på Eventmarket – Sökportalen sam samlar Sveriges främsta artister, cateringföretag, festlokaler och hela event-, mötes- & upplevelsebranschen!

https://www.eventmarket.se/tottiesmat_catering