VINTERN PÅ SJÖHISTORISKA

DENNA VINTER ÄR VI MED PÅ ETT UNIKT ÄVENTYR PÅ SJÖHISTORISKA!

I år blir det ett äventyr utöver det vanliga för Totties Mat. Under December kommer vi servera våra storslagna julbord i en helt unik miljö. På Norra Djurgården, utanför Sjöhistoriska Museet kommer vi leverera en julfest utöver det vanliga!

Runt oss kommer dessutom ”Scandinavia Ice Adventure” byggas! Nordens första och största vinteräventyrspark!

Vi på Totties Mat kommer utöver julborden vara med och tillsammans med ett par andra företag driva popup-restaurangen ”After Skate, kök & bar”!

Ett vintrigt äventyr helt enkelt!

I år har vi flyttat våra oerhört populära Julfester till Sjöhistoriska, mitt i  Scandinavia Ice Adventures område, ett fantastiskt vinterlandskap!

Under några utvalda datum kommer vi duka upp vårt julbord! Det bjuds dessutom på en storslagen show med John Houdi, Tess Merkel och Michel Young tillsammans med ett liveband. Vi lovar fantastisk musik, mycket skratt och en härlig julkänsla.  

Läs mer och boka ditt julbord här!

 

Välkommen till vår pop-up restaurang ”After Skate kök & bar”! Vi är är en restaurang, café och bar som ligger mitt i den nyöppnade is-äventyrsparken Scandinavian Ice Adventure på norra Djurgården i Stockholm – Nordens första och största vinteräventyrspark!

Under perioden 26 september – 13 mars kommer vi servera god vällagad mat för hela familjen, perfekt för frusna hungriga skridskoåkare.

Vill ni läsa mer om detta projekt, tryck här!